Diumenge, 24 octubre 2021
IniciInclusió LaboralPersones amb discapacitat participen a un ‘speed dating’ laboral del programa Incorpora...

Persones amb discapacitat participen a un ‘speed dating’ laboral del programa Incorpora de La Caixa

speed-dating-laboral-programa-incorpora-la-caixa
Persones participant al speed dating // Foto: La Caixa

Més de 160 persones amb discapacitat, aturats de llarga duració, joves o migrants van participar aquest dimecres en el ‘Speed Dating’ laboral organitzat pel programa Incorpora de La Caixa, una iniciativa de intermediació laboral que vetlla per garantir la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social.

Es van presentar per cobrir ofertes de feina d’empreses tan diverses com Sodexo, Grupo Eulen, Bicing, Acciona, Atysa, Ndavant, Synergie, Accent Social, Adecco, Citius i Grupo Sifu.

En aquesta primera fase, els candidats van tenir una entrevista exprés d’un màxim de cinc minuts amb especialistess de recursos humans, per transmetre les seves aptituds.  Els perfils més demandats en aquesta jornada, celebrada al CaixaForum de Barcelona, va ser personal de neteja, conserges, atenció al client, logística i gerocultors. La coordinadora de Incorpora Barcelona, Raquel Burgueño, va assegurar que el ‘speed dating’ ha estat “un èxit”.

El programa d’integració laboral Incorpora de “La Caixa” va facilitar l’any passat 7.583 llocs de treball a persones vulnerables a Barcelona, gràcies a la implicació de 2.102 empreses i la col·laboració de 94 entitats socials.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES