Persones amb discapacitat participen a un ‘speed dating’ laboral del programa Incorpora de La Caixa

Els candidats van fer una entrevista exprés de 5 minuts

speed-dating-laboral-programa-incorpora-la-caixa
Persones participant al speed dating // Foto: La Caixa

Més de 160 persones amb discapacitat, aturats de llarga duració, joves o migrants van participar aquest dimecres en el ‘Speed Dating’ laboral organitzat pel programa Incorpora de La Caixa, una iniciativa de intermediació laboral que vetlla per garantir la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social.

Es van presentar per cobrir ofertes de feina d’empreses tan diverses com Sodexo, Grupo Eulen, Bicing, Acciona, Atysa, Ndavant, Synergie, Accent Social, Adecco, Citius i Grupo Sifu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquesta primera fase, els candidats van tenir una entrevista exprés d’un màxim de cinc minuts amb especialistess de recursos humans, per transmetre les seves aptituds.  Els perfils més demandats en aquesta jornada, celebrada al CaixaForum de Barcelona, va ser personal de neteja, conserges, atenció al client, logística i gerocultors. La coordinadora de Incorpora Barcelona, Raquel Burgueño, va assegurar que el ‘speed dating’ ha estat “un èxit”.

El programa d’integració laboral Incorpora de “La Caixa” va facilitar l’any passat 7.583 llocs de treball a persones vulnerables a Barcelona, gràcies a la implicació de 2.102 empreses i la col·laboració de 94 entitats socials.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*