Més de 200 candidats participen al primer Speed Dating Laboral del grup comarcal Incorpora Maresme-Vallès Oriental

Optaven a cobrir 30 places de 18 empreses

speed dating laboral tecnocampus mataró
Els entrevistats van tenir cites de 5 minuts amb experts en RRHH // Foto: Fundació el Maresme

Més de 200 persones en situació de vulnerabilitat social van participar ahir com a candidats a la primera sessió d’Speed Dating Laboral del grup comarcal del Maresme i Vallès Oriental del programa Incorpora de la Fundació “la Caixa”, que es va celebrar al Tecnocampus de Mataró.

Els candidats -persones amb discapacitat física, discapacitat intel·lectual, salut mental, joves amb persones migrades, etc-, optaven a cobrir 30 ofertes de feina d’un total de 18 empreses de diversos sectors econòmics de les comarques del Maresme i Vallès Oriental.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquesta primera fase de preselecció, totes les persones candidates van realitzar una entrevista exprés de 5 minuts amb especialistes em RRHH, en la que van poder transmetre les seves aptituds per ocupar els llocs de treball vacants.

Incorpora Barcelona és un xarxa de 94 entitas socials d’inserció laboral, el propòsit de la qual és sumar esforços per a la integració social i laboral de les persones amb risc d’exclusió social. Durant l’any 2018, es van atendre 18.143 persones i es van aconseguir 7.598 insercions laborals, 1.764 de les quals van ser persones amb certificat de minusvalidesa. Pel que fa a l’àmbit empresarial, es van vincular al programa 1.022 noves empreses.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*