Dissabte, 6 març 2021
Inici Gent Gran Patronals de l’atenció a la gent gran celebren l’increment de tarifes i...

Patronals de l’atenció a la gent gran celebren l’increment de tarifes i insten a iniciar la negociació col·lectiva

Denuncien l’absència del conseller El Homrani en la reunió de dimarts passat

logos patronals atencio gent gran
Logos de les entitats signants del comunicat // Foto: La Confederació

Les patronals que no van participar en la signatura del primer conveni català d’atenció a la gent gran, van manifestar ahir a través d’un comunicat – el segon en pocs dies- el seu malestar per l’absència del conseller bi, en la reunió que vam mantenir dimarts amb l’equip del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, justament el dia que s’anunciava un increment del 4% de les tarifes dels serveis d’atenció a la gent gran el 2021.

En el mateix document celebren l’increment de tarifes anunciat pel Govern però a la mateixa vegada tornen a denunciar que l’acord del conveni s’ha fet unilateralment amb una sola entitat, l’ACRA, i que aquest incrementarà les igualtats entre professionals, provocant dobles escales salarials en funció d’on provingui el finançament de les places (públic o privat). 

ARC Soluciones publi

Finalment, i un cop publicades al DOGC l’increment de les tarifes, insten a totes les organitzacions empresarials i als sindicats representatius a iniciar la negociació col·lectiva per traslladar les millores tarifàries a les condicions laborals i salarials de les professionals.

El comunicat ha estat signat per PIMEC, Unió de Petites i Mitjanes Residències (UPIMIR), Associació de Centres d’Atenció a la Dependència (ACAD), Associació Catalana d’entitats de Salut (ACES), La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya i Associació Empresarial (CESOCAT).

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES