Sabadell acull al març el Campionat d’Espanya de Natació per CC AA

Organitzat per la FCEDF, el CN Sabadell i la FEDDF

campionat natació per ccaa
Cartell del Campionat // Foto: Imatge cedida per FCEDF

Els dies 11, 12 i 13 de març les instal·lacions Carles Ibars del CN Sabadell acolliran el proper Campionat d’Espanya de Natació per Comunitats Autònomes que organitzen la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), el Club Natació Sabadell i la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF).

El Campionat es divideix en 3 sessions de competició: dissabte de 09:30 a 13:00 hores (jornada 1), dissabte de 17:00 a 20:30 (jornada 2) i diumenge de 09:30 a 13:00 hores. La tarda del divendres 11 tindran lloc els entrenaments oficials i les classificacions mèdico-funcionals d’alguns esportistes. El lliurament de premis de les proves disputades a cada sessió es durà a terme un cop finalitzada la corresponent jornada.

BANER_300X250

Aproximadament 250 persones entre esportistes i tècnics representaran a les distintes Comunitats Autònomes a través de les quatre federacions espanyoles d’esport adaptat: Federación Española de Deportes para Ciegos (FEDC), Federación Española de Deportes para Paralíticos Cerebrales (FEDPC), Federación Española de Deportes para Discapacidad Intelectual (FEDDI), o Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF). A més, al tractar-se d’una prova inclosa al calendari oficinal IPC (Comitè Paralímpic Internacional) podrà veure’s en acció a nedadors i nedadores de les seleccions de Portugal i Croàcia.

La selecció catalana estarà formada per una delegació de 38 esportistes i 6 tècnics pertanyents a la Federació Catalana d’Esports per Cecs (FCEC), Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

La competició tindrà l’atractiu que molts dels esportistes es juguen la seva presència als Jocs Paralímpics de Rio 2016 per lo que ho donaran tot per aconseguir les marques mínimes per participar-hi.

Entre els esportistes catalans més destacats es veurà en acció a Gema Sevillano, Begoña Curero o Marian Polo (FCEC); Jordi Gordillo i Andrea Sánchez (FECPC); i també a Sarai Gascón, Núria Marqués, Oscar Salguero o Antoni Ponce (FCEDF).

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*