Segona edició d’ASPACEfilm 2016, un concurs de curts sobre paràlisi cerebral

Està convocat per la Confederación ASPACE

ASPACEfilm
Cartell concurs // Foto: Imatge cedida per Confederación ASPACE

Fins el proper 16 de maig els nous realitzadors poden presentar els seus treballs a la segona edició del concurs de curtmetratges sobre la paràlisi cerebral ASPACEfilm 2016 organitzat per la Confederación ASPACE. El treball guanyador serà projectat en més de 60 sales de tota Espanya abans del passi de les pel·lícules i rebrà 1.000 euros en metàl·lic gràcies al patrocini de la Fundación MRW.

Les bases d’aquest concurs obren la participació a qualsevol persona major d’edat que presenti treballs inèdits d’una duració màxima de 4 minuts subtitulats i en l’idioma castellà. La peça audiovisual ha de tractar d’una manera  una altra, la temàtica de la paràlisi cerebral, ja que l’objectiu d’aquest concurs és promoure una imatge positiva d’aquesta discapacitat i conscienciar a la societat a través d’aquests curtmetratges.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’Academia de las Artes i las Ciencias Cinematogràficas de España, la Fundación SGAE, la Universidad Francisco de Vitoria, la Escuela Cinematografía del Audiovisual de la Comunidad de Madrid i CINESA colaboran activament en la realització d’aquest concurs.

En la primera edició d’ASPACEFilm va resultar guanyadora la cinta “Mi PC no es un ordenador” dirigida per Juan José Jiménez Bellver que mostrava a un jove de 31 anys amb paràlisi cerebral que comença a qüestionar-se la fugacitat i suposada normalitat de la seva vida.

BANER_300X250

1 Trackback / Pingback

  1. Un curt sobre una història d’amor entre persones amb discapacitat guanya el concurs ASPACEfilm - Di@ri de la Discapacitat

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*