ONCE Catalunya lliura els premis als guanyadors de Barcelona i Catalunya del seu 34è Concurs Escolar

A Catalunya hi han participat 17.231 estudiants de 250 centres educatius

Institut La Guineueta guanyadors concurs escolar once
Membres de l’Institut Guineueta recollint el premi // Foto: ONCE Catalunya

Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, vicepresident del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona van lliurar dimecres els premis provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya als guanyadors del Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació, juntament amb Mercè Esteve, subdirectora general d’Ordenació i Atenció a la Diversitat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que va presidir l’acte.

Alumnes de la escola Dominiques de l’Ensenyament (Barcelona) han estat guanyadors provincials de Barcelona de la categoria A, 3r i 4t de Primària. El Col·legi Sant Rafael (La Selva del Camp – Tarragona) ha estat guanyadora autonòmica de Catalunya de la categoria A, 3r i 4t de Primària.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per la seva banda, l’Escola Guillem de Balsareny (Balsareny – Barcelona) ha estat guanyadora provincial de Barcelona i autonòmica de Catalunya a la categoria B, 5è i 6è de Primària.

També han estat guanyadors provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya els alumnes de l’Institut La Guineueta (Barcelona) que participaven a la categoria C, (ESO i FP Bàsica).

BANER_300X250

A Catalunya han participat al Concurs de l’ONCE i la seva Fundació 17.231 estudiants de 250 centres educatius, sota la coordinació de 354 professors i professores.

A tot l’Estat han participat en aquesta edició 140.268 alumnes de 2.301 centres educatius, sota la coordinació de 3.159 professionals de l’educació.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*