Uns 180 jugadors competiran al Torneig de Cloenda de la XII Lliga de Futbol Sala ‘Esport i Salut’

Dissabte 26 de maig a l’Hospitalet de Llobregat

torneig cloenda programa esport salut
Les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Gornal de ’Hospitalet de Llobregat. acolliran el Torneig de Cloenda // Foto: Salut Mental Catalunya

Uns 180 jugadors participaran aquest proper dissabte 26 de maig al Torneig de Cloenda de la XII Lliga de Futbol Sala ‘Esport i Salut’ que organitzen els clubs socials Polivalent (Benito Menni CASM) i Relaciona’t (Fundació Salut i Comunitat), i la Federació Salut Mental Catalunya.

La cloenda de la Lliga 2017-2018 se celebrarà al Poliesportiu Municipal Gornal de ’Hospitalet de Llobregat. La jornada començarà a les 10:15h, amb una competició eliminatòria entre els 16 equips inscrits que determinarà el podi del torneig, i continuarà amb el lliurament de trofeus i reconeixements als vencedors, al campió de la temporada i als equips i jugadors més destacats.

BANER_300X250

Els partits del torneig de cloenda tenen una durada de 10 minuts, segueixen la normativa de futbol sala i són arbitrats per àrbitres de la Federació Catalana de Futbol. A l’edició del dissabte participaran els jugadors dels 15 equips dels 14 clubs socials vinculats a la Lliga, ubicats a diferents municipis de la demarcació de Barcelona: Pol Positiu, Marina, Aixec2, Los Rayos, Santboià, CS Polivalent, CS Punt de Trobada, Portalet, Chicago l’Hospitalet, Tanit Gramenet, CS Garraf, El Turó, Joia Sants i Joia Montjuïc.

El projecte s’emmarca dins del programa ‘Esport i Salut’ que té per objectiu crear espais on persones amb i sense problemes de salut mental puguin practicar l’esport en un ambient inclusiu i contribuir a la millora de la qualitat de vida i a la lluita contra l’estigma en salut mental. Forma part de l’aposta pel model sociocomunitari d’atenció a la salut mental de la Federació Salut Mental Catalunya.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*