Obertes les inscripcions per participar al Festival de la Diversitat per a infants i joves de la ciutat de Barcelona

Tindrà lloc el 23 de novembre a L’Espai Fontana

festival-diversitat-infants-joves-barcelona

El proper dissabte 23 de novembre, el Grup de Treball de la Diversitat Funcional del Consell de la Joventut de Barcelona organitza el Festival Diversitat. Es tracta d’un esdeveniment que pretén treballar el respecte cap a les diversitats amb infants i joves de la ciutat, amb l’objectiu de sensibilitzar vers aquesta temàtica amb dinàmiques, jocs i activitats vivencials, i visualitzar la tasca d’entitats que treballen dia a dia en aquests àmbits.

Per aconseguir-ho s’estan preparant una sèrie d’activitats i tallers  que tindran lloc a l’Espai Fontana de Barcelona, adreçats a grups d’infants i joves d’entre 6 i 18 anys, procedents d’entitats juvenils i que, per tant, participin de la jornada acompanyats per persones educadores de la pròpia entitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Festival comptarà amb la realització de diverses activitats adreçades a infants i joves de 6 a 18 anys, de 30 minuts de durada, que es distribuiran per a cada franja d’edat segons el públic a qui van dirigides, i totes elles de participació gratuïta.

Les inscripcions per participar en el Festival de la Diversitat estaran obertes fins el 31 d’octubre.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*