Obertes les inscripcions per la una nova edició de la milla inclusiva ‘Correm junts amb al discapacitat intel·lectual’

Se celebra diumenge 27 d’octubre al districte de Sarria de Barcelona

correm junts paràlisi cererbral milla sarrià
Les edicions anteriors del Correm Junts han estat tot un èxit // Foto: Correm Junts

Ja estan obertes les inscripcions per la milla inclusiva i solidària ‘Correm junts amb la discapacitat intel·lectual’ que organitza la Fundació Aspasim el proper diumenge 27 d’octubre de 2019 al districte de Sarrià de Barcelona.

Enguany se celebra la setena edició d’aquesta cursa competitiva i homologada per la Federació Catalana d’Atletisme, que posa accent en la inclusió de les persones amb discapacitat.

BANER_300X250

L’objectiu, com sempre, de Correm Junts és que les persones amb discapacitat no siguin un grup especial, sinó que corrin conjuntament amb la resta de corredors del mateix sexe i franja d’edat.

Es pot fer la inscripció individual o viure la millaXperience en equips de 5 persones, el que permet vincular-se a una persones amb discapacitat intel·lectual i posar-se un repte compartit: córrer juntes una milla.

La cursa 2019 incorpora la polsera Correm Junts per tal que tothom qui ho vulgui es pugui implicar en difondre l’esdeveniment i recaptar fons per als projectes d’atenció a persones amb discapacitat de la Fundació Aspasim.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*