Tot a punt per a la celebració de la 9a edició de la cursa solidària ‘En marxa per la paràlisi cerebral’

Tindrà lloc el 13 d’octubre al districte de Les Corts de Barcelona

9a-cursa-solidària-en-marxa-per-la-paràlisi-cerebral
Cartell de la novena edició de la cursa // Foto: web Tots en marxa

El proper 13 d’octubre tindrà lloc la 9a edició de la cursa solidària ‘En marxa per la paràlisi cerebral’ que organitza la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) i IPSEN Pharma.

La cursa tindrà lloc al districte de Les Corts de Barcelona (sortida i arribada a l’Av. Sant Ramon Nonat, 15) i disposa de dos recorreguts: un de 5 km amb sortida a les 9:30 i un altre d’1 km amb sortida a les 10.15h.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En Marxa per la Paràlisi Cerebral és una iniciativa oberta a tothom. Nens i nenes, joves i adults, persones amb i sense discapacitat estan convidats a formar part d’una activitat inclusiva, que vol donar visibilitat al col·lectiu i avançar cap a una societat més igualitària i justa.

Persones amb paràlisi cerebral i discapacitats afins, familiars i amics, professionals del sector social i/o sanitari, provinents d’entitats d’atenció directa i d‘institucions catalanes.

BANER_300X250

Com en les anteriors edicions, la iniciativa té un triple objectiu. Homenatjar a les persones que d’una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral; reconèixer la tasca i trajectòria de les entitats que treballen en l’atenció d’aquest col·lectiu; i donar visibilitat i sensibilitzar a tota la societat de la realitat i de les capacitats d’aquestes persones.

Les inscripcions es poden fer a través de la pròpia web de la cursa; a través de les entitats membres de la FEPCCAT o el mateix dia de la cursa.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*