Obertes inscripcions del III Concurs de Cinema ‘Ments Despertes’ per sensibilitzar els joves en salut mental

Adreçat a les escoles de Barcelona ciutat i província

inscripcions concurs cinema ments despertes sobre salut mental

S’ha obert la inscripció a totes les escoles de Barcelona ciutat i província per a participar a la III edició del Concurs de Cinema ‘Ments Despertes’ que té l’objectiu de trencar amb els estereotips al voltant de la salut mental entre els joves.

Alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius podran participar en uns premis que neixen del Grup SOM VIA, una entitat sense ànim de lucre compromesa amb les persones en situació de risc o exclusió social i en la construcció de comunitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El concurs, que enguany utilitzarà l’eslògan “Una ment creativa és una ment desperta” valorarà la creativitat, el missatge educatiu del film i l’originalitat en les imatges. L’acte de lliurament dels premis es farà el 28 de maig de 2020 a l’Auditori Mediapro, una gala festiva amb la projecció pública de les millors obres seleccionades. L’any passat aquest concurs va arribar al més de 1.200 alumnes.

Com determinen les bases del concurs només es podrà presentar una filmació per curs i quedaran excloses aquelles obres que s’hagin presentat a convocatòries anteriors o aquelles amb continguts racistes, sexistes o violents. 

BANER_300X250

Per avaluar les propostes que s’hi presentin, compta amb professionals i representants de la Corporació Catalana d’Audiovisuals de Catalunya, del Grup SOM VIA, del sector de la salut mental, de l’Acadèmia Europea de Cine, de Mediapro, del Programa Ments Despertes i personalitats reconegudes de l’escena cultural i mediàtica. S’incorporen aquest any el director de cine i escriptor Albert Espinosa i la guanyadora absoluta de la segona edició Stefania Chaparro.

La presentació de la Gala Final anirà a càrrec de l’actriu Laia Manzanares, l’actor David Solans i l’il·lusionista Sergi Armentano, Premi Nacional de Màgia 2019.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*