Obertes les inscripcions per a la 5a edició del ‘Correm Junts amb la discapacitat intel·lectual’

La Fundació Aspasim organitza aquesta cursa pel proper 29 d’octubre

inscripcions cursa correm junts discapacitat intel·lectual
Les inscripcions ja es poden fer a través de la pàgina web // Foto: Fundació Aspasim

La Fundació Aspasim ja ha obert les inscripcions per participar a la propera edició de la Milla de Sarrià 2017 correm junts amb la discapacitat intel·lectual que se celebrarà el proper diumenge 29 d’octubre a Barcelona.

Després de l’èxit de participació i solidaritat de les tres milles de Sarrià, l’any 2013, l’any 2014, l’any 2015, i el 2016, la cinquena edició partirà del Passeig de la Reina Elisenda de Montcada, des de la plaça de Sarrià fins a la plaça de Pedralbes, a 805 metres de la sortida (mitja milla), pels carrils de la dreta. Des d’allà es farà un gir de 180º, per tornar pels altres 2 carrils de circulació. El període d’inscripció romandrà obert fins el dia 24 d’octubre a les 24h.

BANER_300X250

La Milla de Sarrià és una cursa oberta a tothom, amb atenció especial a les persones amb discapacitat psíquica i, a diferència d’altres curses del calendari d’atletisme de Catalunya, el nostre objectiu és que no representin un grup especial, al marge de la resta de corredors, sinó que s’integrin completament des del tret de sortida fins a l’arribada.

La Fundació Aspasim fa més de 75 anys que atén e forma integral a persones amb discapacitat psíquica greu a Barcelona i que organitza un seguit d’activitats participatives per estendre i donar a conèixer no només el seu projecte sinó l’univers de les persones amb unes necessitats de suport més intenses, per tal de reivindicar uns drets que no sempre són respectats.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*