Dimecres, 10 agost 2022
Dimecres, 10 agost 2022
IniciInclusió SocialLa Fundació Rosa Oriol reforça el seu compromís amb la solidaritat amb...

La Fundació Rosa Oriol reforça el seu compromís amb la solidaritat amb la seva pàgina web

fundacio rosa oriol solidaritat nova web
L’entitat porta des del 2009 ajudant a persones en risc d’exclusió social // Foto: Fundació Rosa Oriol

La Fundació Rosa Oriol, dedicada des del 2009 a donar suport a persones i col·lectius en risc d’exclusió social, ha millorat la seva pàgina web amb l’objectiu d’apropar les seves iniciatives i els seus valors d’una manera més dinàmica i propera als ciutadans.

Com a principal novetat, la web disposa d’una plataforma per recaptar fons d’una manera més directa i senzilla pels usuaris, amb la finalitat de seguir creant estructures i projectes per a persones en situació de vulnerabilitat.

Un altra de les novetats de la web, en la que ha col·laborat de manera desinteressada l’empresa Malabars, és la incorporació d’un blog on s’informa de les activitats i projectes que realitza diàriament l’entitat. La web té un disseny responsive que està adaptat tant per ordinador, mòbil i tauleta.

La Fundació Rosa Oriol compta amb un equip multidisciplinar de 220 voluntaris. La Plataforma d’aliments de la Fundació va atendre l’últim any més de 3.400 persones a Manresa, de les quals 1.200 són nens, proporcionant-los menjar i acollida. La Plataforma, que distribueix anualment més de 300 tones d’aliments.

Ha acollit aquest any un total de 45 persones en la Residència Rosa Oriol. De la mateixa manera, en els darrers 4 anys de la Fundació Rosa Oriol ha creat un espai de reinserció laboral i de formació per adolescents amb dificultats d’aprenentatge i amb conflictes familiars en l’Espai Flor de Blat.

Amés, dins del programa #INVULNERABLES, que impulsa la Fundació Rosa Oriol, juntament amb la Fundació la Caixa i la Fundació FCB, tots els usuaris reben atenció gratuïta de la Fundació Martí Bonet per a la ceguesa. En el darrer any s’han realitzat 134 visites, s’han proporcionat 120 ulleres i tractament per altres 20 persones amb problemes severs de visió.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content