Obertes les inscripcions per la 2a edició d’UnviersMés per a persones amb discapacitat intel·lectual

Enguany s’ofereixen 20 places que es sumaran a les 21 de l’any passat

programa universimés discapacitat
Presentació de la primera edició del programa UniversiMés // Foto: xarxanet.org

Fins el proper 28 de juliol està oberta la convocatòria d’inscripcions per a la segona edició del programa UniversiMÉS que organitzen Ampans, UManresa-Fundació Universitària del Bages, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu que puguin ampliar els seus coneixements culturals i socials.

En aquesta segona edició s’ofereixen vint noves places que se sumen a les vint-i-una que hi van participar a la primera edició. Els Els requisits per participar en aquesta formació que s’impartirà a la UManresa, són tenir 25 anys o més, tenir un certificat de discapacitat intel·lectual, un grau de discapacitat de menys del 65%, que tingui mitjans per desplaçar-se de manera autònoma i comprensió i expressió verbal en català i castellà.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les entitats impulsores han decidit introduir canvis en la segona edició després de l’experiència de la primera. Entre aquests canvis hi ha l’ampliació del nombre d’hores de dedicació, que passaran de dues hores de classe cada quinze dies a sessions setmanals de dues hores i mitja. Els alumnes que s’incorporin de nou seguiran els mateixos continguts que han fet els primers alumnes del programa: conèixer el món, economia i cultura i creació artística, mentre que els que seguiran la formació amb un segon curs se centraran en noves temàtiques relacionades amb l’actualitat, la història, art i cultura.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*