Obertament convoca la 3a edició dels ajuts per projectes locals antiestigma en salut mental

Dirigits als àmbits sanitari, laboral, mitjans de comunicació i joves

obertament-convocatòria-projectes-locals-antiestigma-2019
Requisits indispensables per participar a la convocatòria // Foto: Obertament

Obertament ha convocat la tercera edició d’ajuts per projectes locals antiestigma que tinguin com a objectiu millorar les actituds i els comportaments vers les persones amb problemàtica de salut mental. Enguany, a convocatòria està adreçada a projectes de lluita contra l’estigma dirigit als col·lectius específics dels àmbits sanitari, laboral, mitjans de comunicació i joves.

D’acord a les bases d’aquesta convocatòria, un dels requisits que hauran de complir les sol·licituds és que les persones que lideren les accions han de tenir experiència pròpia amb problemes de salut mental. L’altre requisit indispensable és que el projecte presentat tingui previst realitzar vàries sessions.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per fer la sol·licitud s’ha d’enviar un formulari un  annex (opcional: només si aplica al vostre cas), al correu electrònic contactesocial@obertament.org. Les candidatures es poden enviar fins el 31 de juliol de 2019 a les 24h.

Obertament recomana als possibles candidats que participin en els tallers sobre com fer projectes amb la metodologia TLC3 que s’estan realitzant durant els mesos de maig i juny. Els tallers són gratuïts però requereixen d’inscripció prèvia.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*