La UOC promourà una botiga en línia accessible perquè els invidents comprin productes amb etiqueta braille

Ha estat un dels vuit projectes seleccionats a la 7a edició de l’SpinUOC

uoc-botiga-línia-accessible-invidents-etiqueta-braille
52 projectes han estat presents en les darreres sis edicions de l’SpinUOC // Foto; UOC

Un supermercat en línia amb etiquetatge en braille per facilitar la compra a persones invidents és una de les vuit iniciatives seleccionades per un jurat d’experts que es presentaran en la 7a edició de l’SpinUOC. La jornada anual per al foment de l’emprenedoria i la innovació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) tindrà lloc el proper 13 de juny a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, a les 19h.

Alblin és una plataforma de comerç electrònic accessible per a persones invidents o que tenen problemes de visió per comprar productes amb etiqueta braille. És un projecte social de l’estudiant del màster universitari d’Educació i TIC (E-learning) Felipe de Abajo Aragón, que ofereix un voluntariat per a brindar als usuaris un servei d’acompanyament i assistència. A més a més, es vol constituir com una consultoria a fi d’oferir solucions d’accessibilitat adaptades i econòmiques per a plataformes de comerç electrònic que vulguin ser més inclusives per al col·lectiu de persones amb discapacitat visual.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’objectiu de l’SpinUOC, que s’emmarca en la plataforma d’innovació Hubbik, és donar veu a l’emprenedoria de la comunitat UOC, és a dir, a projectes empresarials dels seus estudiants, graduats, professors, investigadors i treballadors. Més de 1.200 persones i 52 projectes han estat presents en les darreres sis edicions de l’SpinUOC.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*