La UOC promourà una botiga en línia accessible perquè els invidents comprin productes amb etiqueta braille

Ha estat un dels vuit projectes seleccionats a la 7a edició de l’SpinUOC

uoc-botiga-línia-accessible-invidents-etiqueta-braille
52 projectes han estat presents en les darreres sis edicions de l’SpinUOC // Foto; UOC

Un supermercat en línia amb etiquetatge en braille per facilitar la compra a persones invidents és una de les vuit iniciatives seleccionades per un jurat d’experts que es presentaran en la 7a edició de l’SpinUOC. La jornada anual per al foment de l’emprenedoria i la innovació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) tindrà lloc el proper 13 de juny a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, a les 19h.

Alblin és una plataforma de comerç electrònic accessible per a persones invidents o que tenen problemes de visió per comprar productes amb etiqueta braille. És un projecte social de l’estudiant del màster universitari d’Educació i TIC (E-learning) Felipe de Abajo Aragón, que ofereix un voluntariat per a brindar als usuaris un servei d’acompanyament i assistència. A més a més, es vol constituir com una consultoria a fi d’oferir solucions d’accessibilitat adaptades i econòmiques per a plataformes de comerç electrònic que vulguin ser més inclusives per al col·lectiu de persones amb discapacitat visual.

BANER_300X250

L’objectiu de l’SpinUOC, que s’emmarca en la plataforma d’innovació Hubbik, és donar veu a l’emprenedoria de la comunitat UOC, és a dir, a projectes empresarials dels seus estudiants, graduats, professors, investigadors i treballadors. Més de 1.200 persones i 52 projectes han estat presents en les darreres sis edicions de l’SpinUOC.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*