L’expert en experiència pròpia Craig Lewis imparteix un taller vivencial per a la recuperació en salut mental

També parlarà del seu llibre ‘Mejores Días’

craig lewis taller vivencial salut mental
Cartell del taller vivencial de Craig Lewis // Foto: Salut Mental Catalunya

La Federació Salut Mental Catalunya organitza el taller vivencial “Millors Dies – Guia per a la recuperació en salut mental” impartit per Craig Lewis, el pròxim dimarts 24 d’abril a les 15h al Col·lectiu Ronda de Barcelona.

El taller Millors Dies està dirigit a persones amb experiència pròpia en salut mental, i vol ser una ajuda que ens permeti aprofitar i beneficiar-nos del coneixement innat i per experiència pròpia que existeix en cadascun de nosaltres. “La vida és sens dubte a vegades un repte, i la realitat és que tots sofrim i sabem què signifiquen la lluita, el dolor i el malestar. No obstant això, és la nostra decisió com manegem i ens enfrontem al que la vida ens ofereix”, diu Lewis.

Lewis, expert per experiència pròpia, supervivent de la psiquiatria i apassionat agent de canvi, parlarà també del seu llibre “Mejores Días” que en breu es trobarà a les botigues en castellà.

L’autor d’aquest llibre està actualment viatjant per tot el món amb l’objectiu de tenir un impacte positiu i guaridor en la vida dels altres i continuar construint la seva vida, sobre els fonaments de la recuperació i l’espiritualitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*