Oberta la convocatòria de subvencions a BCN per l’atenció en l’àmbit de les persones amb discapacitat

Les sol·licituds es poden presentar entre el 2 i el 30 de gener

convocatoria subvencions barcelona persones discapacitat

El dimecres 8 de gener a les 16.30h es durà a terme la sessió informativa sobre la convocatòria de subvencions amb atenció a l’àmbit de les persones amb discapacitat. L’acte tindrà lloc a la seu de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI – sala Espai 1 (c. València, 344, entresòl).

Els intereressats a assistir-hi, poden confirmar l’assistència al correu subvencionsimpd@bcn.cat abans del 7 de gener. En cas de necessitar qualsevol mesura d’accessibilitat per a la sessió informativa, es pot fer la petició en aquest mateix correu electrònic, fins el 2 de gener.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona, en sessió celebrada el passat dia 5 de desembre de 2019 va aprovar la Convocatòria General de Subvencions 2020 per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. 

El termini de presentació de sol·licituds per part de les entitats serà del 2 al 30 de gener de 2020, ambdós inclosos. És important tenir en compte que no serà admesa a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert. La documentació de la convocatòria es pot trobar a la web de l’Ajuntament de Barcelona. La principal novetat d’enguany és la obligatorietat de la presentació telemàtica de la sol·licitud.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*