Dimarts, 2 març 2021
Inici Entitats Nova ruta de transport adaptat de MIFAS per facilitar l’assistència al Centre...

Nova ruta de transport adaptat de MIFAS per facilitar l’assistència al Centre de Dia Pere Llonch a Vilafant

Amb la pandèmia molts serveis de transport adaptat ha reduït o eliminat rutes

transport_mifas_centre de dia vilafant
El vehicle adaptat permet als usuaris seguir les seves activitats al centre i combatre l’aïllament social // Foto: Grup MIFAS

La Fundació MIFAS ha posat en marxa una nova ruta amb un vehicle adaptat propi per aconseguir que totes les persones usuàries del Centre de Dia Pere Llonch a Vilafant, puguin seguir fent les seves activitats d’ocupació terapèutica, i per l’altra, combatre l’aïllament social.

En aquest moment, la nova ruta dona cobertura a tres persones que per motius de transport, actualment no podien assistir al centre, ja que en els darrers mesos, i a causa de la pandèmia, diversos operadors de transport adaptat de la comarca de l’Alt Empordà han eliminat o reduït rutes.

ARC Soluciones publi

El vehicle propi de MIFAS fa el recorregut Torroella de Fluvià, Sant Pere Pescador, Castelló d’Empúries. En aquesta nova ruta, hi col·labora el Consell Comarcal del Baix Empordà que assumeix la despesa d’un taxi des de Torroella de Montgrí a Torroella de Fluvià i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà que subvenciona part del cost econòmic. 

La resta de persones que assisteixen al centre, actualment, utilitzen rutes de transport adaptat gràcies al suport de la Fundació Fadir, l’Ajuntament de Roses i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà. 

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES