Una nova Llar Residència acollirà a 12 persones de la comarca del Vallès Oriental amb necessitats especials

El Grup Viver de Bell-lloc posa en marxa una campanya de crowfunding

lluisa_oller_presidenta_vivelloc nova llar residència
Lluïsa Oller, Presidenta d’Honor del Grup Viver de Bell-lloc // Foto: Viver de Bell-lloc

El Grup Viver de Bell-lloc ha posat en marxa una campanya de crowfunding a la plataforma migranodearena.org per recaptar fons per la reforma i adaptació de la nova Llar Residència de la Fundació Lluïsa Oller que pretén acollir a 12 persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fundació Lluïsa Oller té com a objectiu l’assistència i la inserció social de les persones en risc d’exclusió social, especialment les que tenen discapacitat intel·lectual i/o algun tipus de trastorn sever de salut mental, potenciant la seva participació, autodeterminació i la normalització de la seva vida.

BANER_300X250

Aquesta fundació dóna nom a la iniciadora del projecte, Lluïsa Oller, una persona amb 89 anys que durant tota la seva vida s’ha dedicat a aconseguir que els col·lectius menys afavorits puguin tenir una vida com la de qualsevol altre. D’aquesta manera va decidir donar la seva casa de Cardedeu, que sempre ha estat compartida i que ha acollit a 79 persones.

Actualment l’entitat compta amb una Llar Residència, que també està ubicada a Cardedeu i on viuen 16 persones. Aquest és un servei que dona atenció integral els 365 dies de l’any, amb l’objectiu general d’oferir un espai de residència que potenciï un procés socialitzador el més normalitzat possible.

L’entitat també ofereix el Servei de Vida Independent per donar suport a la persona perquè pugui viure d’una manera autònoma a la pròpia llar.

La nova Llar Residència acollirà a 12 persones i també pretén ser un espai on es promogui la seva autonomia i les seves relacions socials i interpersonals. Per tant, l’entitat acollirà un total de 28 persones en les seves dues llars.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*