Arriba la 3a edició del Congrés Internacional sobre famílies i discapacitat quatre anys després

Organitzat per Dincat, Plena Inclusión i la FPCEE de la Universitat Ramon Llull

logo congreso famílias discapacidad
Logo del Congrés // Foto: Dincat

Després d’una pausa de tres anys se celebrarà, del 31 de maig a l’1 de juny, a la Facultat de Psicologia Blanquerna de la Universitat Rovira i Virgili (URV), la 3a edició del Congrés Internacional sobre Famílies i Discapacitat que organitzen Dincat, Plena Inclusión i la FPCEE de la Universitat Ramon Llull (URL).

L’objectiu del congrés és conèixer i difondre les experiències dirigides a promoure la interacció entre iguals dels infants amb trastorns del desenvolupament en el context escolar i familiar, a partir de pràctiques basades en evidències i en l’experiència contrastada d’escoles i famílies.

BANER_300X250

El congrés comptarà amb ponents internacionals de reconegut prestigi, com el Dr. Guralnick i la Dra. Sandall de la Universitat de Washington (EUA), la Dra. Sheridan de la Universitat de Wisconsin-Madison (EUA), i la Dra. Björck de la Universitat de Jönköping (Suècia).

Aquests i altres participants abordaran temes com la col·laboració entre els professionals i les famílies; treballar amb els pares per millorar el desenvolupament social – emocional dels infants; pràctiques d’Inclusió Eficaç, les intervencions en habilitats socials en el TEA, entre altres.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*