Nova edició de les beques FEM-U per potenciar el talent de joves amb discapacitat

Impulsades per la FEM i el grup Uriach

beques fem-u talent joves discapacitat
Les sol·licituds es poden presentar fins el 30 de novembre // Foto: FEM

Per tercer any consecutiu, la Fundació Esclerosi Múltiple i el Grup Uriach han posat en marxa les beques FEM-U, tres beques dirigides a potenciar el talent de persones amb discapacitat a través de l’accés a una formació que augmenti les seves possibilitats d’accedir al mercat laboral.

Aquestes beques són una iniciativa més de les moltes posades en marxa entre les dues entitats, especialment en l’àrea de formació i inserció laboral, per aconseguir la integració laboral de persones les persones amb discapacitat. Així, la seva col·laboració ha permès emprendre cursos de formació i tallers on es treballen competències transversals. També s’ha ofert un servei d’assessorament laboral.

banner_dental

El Grup Uriach, vol fomentar la formació universitària i postuniversitària en persones amb discapacitat física i sensorial, emmarcant- dins del programa anual FEM Feina que la Fundació va iniciar l’any passat.

Les beques FEM-U es poden sol·licitar per finançar formació o, accés a la mateixa, que inclogui estudis universitaris, de postgrau, d’especialitzacions o cicle formatiu del curs 2018-2019. Les beques FEM-U inclouen ajudes econòmiques de 2.000 €.

Les beques no només tindran un efecte econòmic pels beneficiaris sinó també un seguiment durant tot el procés de formació per tal d’assolir la seva inserció laboral. En aquest sentit es crearan tallers destinats a la recerca activa de feina i també hi haurà un període per posar en pràctica la formació adquirida durant la beca.

D’entre els tres becats s’escollirà un per realitzar un període de pràctiques en les vacants laborals de que disposi tant la FEM a través del programa INCORPORA, com el Grup Uriach dins de les seves empreses. La resta de persones becades també seran incloses dins la base de dades de la Fundació Esclerosi Múltiple per facilitar el seu accés a ofertes de feina.

Les bases de les Beques FEM-U marquen que es poden presentar sol·licituds entre l’11 de juny i el 30 de novembre per correu electrònic a la següent adreça: femjobs@fem.es

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*