Nou servei d’atenció 24h a persones amb discapacitat intel·lectual en fase d’envelliment

La Fundació Finestrelles inaugura les noves dependències que albergaran 12 noves places

inuaguració servei atenció 24h discapacitat intel·lectual envelliment
La consellera Munté i l’alcaldessa d’Esplugues van presidir l’acte // Foto: Fundació Privada Finestrelles

La consellera de Presidència de la Generalitat, Neus Munté i l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, van presidir el passat divendres la inauguració de l’ampliació de la residència de la Fundació Finestrelles i l’apertura del nou servei d’atenció residencial 24h especialitzat en persones amb discapacitat intel·lectual durant el període d’envelliment.

Acompanyades pel president de la Fundació Finestrelles, Lluís Monset, van recórrer les noves dependències de la residència a Esplugues de Llobregat, que a partir d’ara disposa de 12 noves places per al nou servei d’atenció residencial per a persones amb discapacitat intel·lectual en fase d’envelliment.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquesta etapa comporta una alta complexitat, degut a que el període d’envelliment d’aquest col·lectiu s’inicia en edats prematures, a partir dels 45 anys, i es manifesta en problemes de salut i mobilitat, com l’Alzheimer, dificultats per caminar o diferents cardiopaties, patologies que presenten una major incidència en persones amb DID.

La residència vol donar resposta a aquesta necessitat. La nova infraestructura ha eliminat totes les barreres arquitectòniques, ha dissenyat espais per a que tinguin la màxima autonomia possible, i ha condicionat diferents zones per poder organitzar activitats adaptades. L’objectiu: assegurar que visquin l’envelliment amb la millor qualitat de vida i satisfacció possible en un entorn que esdevé la seva llar.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*