La Federació Veus publica com un instrument de consulta ciutadana la “Guia de drets en salut mental”

S’adreça a persones en processos de recuperació i la públic en general

guia drets salut mental instrument consulta
Portada de la Guia de drets en Salut Mental // Foto: Salut Mental Catalunya

La Federació Veus acaba acaba de publicar la Guia de Drets en Salut Mental, que pretén ésser un instrument de consulta sobre la ciutadania i els drets en l’àmbit de la salut mental que faciliti cures que promoguin l’exercici dels drets de les persones amb problemes de salut mental.

Per a la seva elaboració, un grup de treball ha realitzat una investigació qualitativa que ha inclòs 14 grups de discussió en els quals han participat persones amb problemes de salut mental, familiars i professionals de la salut mental.

BANER_300X250

La guia, que s’adreça a totes les persones implicades en processos de recuperació i al públic en general, s’estructura al voltant d’alguns dels articles de la Convenció de Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat i inclou testimonis rellevants de persones afectades, professionals i familiars que reflecteixen l’estat dels diferents drets al nostre territori. A més, indica maneres d’exercir cada un dels drets en qüestió i un apartat de recursos amb associacions d’interès i documents d’utilitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*