Nou programa del Smart City World Congress per fer més accessible el saló a les persones amb discapacitat

El saló se celebra a Barcelona del 19 al 21 de novembre

smart city world congress programa accessibilitat discapacitat
Aquest any se celebra la 9a edició de la Smart City Expo World Congress // Foto: Fira Barcelona

Del 19 al 21 de novembre se celebra a Barcelona una nova edició de la Smart City World Congress, la fira sobre ciutats i solucions intel·ligents organitzada per Fira de Barcelona.

A diferència d’altres anys, enguany l’esdeveniment que tindrà lloc al recinte de Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), estrena el nou programa Towards Inclusivity per a garantir una fira més accessible i inclusiva.

BANER_300X250

En el que fa referència a les persones amb discapacitat, aquest programa habilitarà dins el saló scooters elèctrics per a persones amb mobilitat reduïda i espais reservats per a cadires de rodes als menjadors i les sales del Congrés.

També oferirà visites guiades per a persones amb discapacitat visual i garantirà una plena accessibilitat en totes les àrees del espai firal. 

La novena edició de la Smart City World Congress reunirà a líders de les ciutats i de les organitzacions més innovadores de tots els racons del món. Comptarà amb més de 1.000 expositors i més de 400 ponents internacionals que debatran sobre el futur de les grans ciutats.

Entre els temes que posarà sobre la taula el congrés, estaran les ciutats impulsades per dades; 5G i el futur de la connectivitat; sistemes de transport innovadors; economia col·laborativa i d’intercanvi; economia circular i ciutats per a tots.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*