Dissabte, 27 novembre 2021
HomeDretsReivindicació de l’estimulació basal com a eina bàsica en l’atenció de persones...

Reivindicació de l’estimulació basal com a eina bàsica en l’atenció de persones amb grans necessitats de suport

jornades-estimulacio-basal-suport-persones-necessitats-suport
Les jornades se estan celebrant a la Casa del Mar de Barcelona // Foto: FEPCCAT

La Asociación para el Desarrollo de la Basale Stimulation i la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) van subratllar ahir en la inauguració de les I Jornades “La trobada amb l’altre” el paper bàsic que té l’estimulació basal en l’atenció a persones amb grans necessitats de suport.

En aquest sentit, la presidenta de l’associació, Barbara Roller, va apuntar que busquen “persones que vulguin abandonar el camí assistencial en l’atenció a aquests col·lectius vulnerables, i que

diari-discapacitat-300x250e

vulguin posar la persona al centre de la intervenció”. En la mateixa línia la presidenta de la FEPCCAT, Mercè Batlle, va reclamar més formació en aquest concepte “perquè les entitats d’atenció a persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat hem de seguir fer passes i alinear-nos amb els preceptes de la Basale Stimulation, per oferir millors intervencions, vivenciar les persones amb més grans necessitats de suport i afavorir la seva qualitat de vida”, va assegurar.

Després de les intervencions de les dos presidentes, es van celebrar un sèrie de ponències dedicades a la investigació i l’atenció de persones amb necessitats socials, i sobre el concepte de l’estimulació basal (Basale Stimulation).

A les jornades assistiran prop de 200 professionals de l’atenció directa a infants, joves i persones adultes amb discapacitat, gent gran i altres col·lectius amb grans necessitats de suport.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES