Dissabte, 22 gener 2022
IniciDretsNeix l’aplicació mòbil Catalunya Sense Obstacles, un projecte per promoure el turisme...

Neix l’aplicació mòbil Catalunya Sense Obstacles, un projecte per promoure el turisme accessible

catalunya sense obstacles turisme accessible
El turisme accessible és un mercat en alça // Foto: Patronat de Turisme Costa Brava i Pirineu Girona

Fruit de la inquietud d’una parella amb mobilitat reduïda i la dificultat d’accedir a llocs públics sense adaptació, ha nascut l’aplicació mòbil Catalunya Sense Obstacles, un projecte per promoure el turisme accessible a Catalunya.

La nova app vol conscienciar sobre aquestes dificultats i servirà per localitzar tots aquells locals i comerços adaptats en els diferents pobles de Catalunya.

L’APP es centra principalment en les dificultats de mobilitat de les persones amb discapacitat, l’adaptació dels espais públics, la recerca de solucions i eines per a una millora de qualitat de la vida de les persones amb discapacitat.

Catalunya Sense Obstacles també vol conscienciar de forma col·lectiva no només davant les dificultats que pateixen les persones amb diversitat funcional, sinó també les persones amb carrets de nadons i la gent gran amb dificultat de moviment.

L’aplicació mòbil ja es pot descarregar de la botiga d’Android. El projecte està buscant patrocinadors per la Web i l’App.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content