Dissabte, 27 novembre 2021
HomeResponsabilitat SocialNeix al Maresme ‘Cor de Blat’, la cervesa solidària compromesa amb les...

Neix al Maresme ‘Cor de Blat’, la cervesa solidària compromesa amb les persones amb discapacitat intel·lectual

Destinarà 20 cèntims de cada ampolla venuda a la tasca d’inclusió laboral d’Aspronis

dues ampolles de la cervesa cor de blat i una copa
La nova cervesa ha estat creada per la cervesera de Malgral St Roch Cervesa // Foto: Fundació Aspros

Ha nascut una nova cervesa solidària al Maresme. Es tracta de Cor de Blat de la cervesera St Roch Cervesa, que destinarà 20 cèntims per cada ampolla venuda com a donatiu a la tasca d’inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Aspronis.

Creada amb una mirada 100% inclusiva, la finalitat solidària va ser la idea inicial, però també ha estat inclusiva en el procés creatiu i d’elaboració.

diari-discapacitat-300x250e

Així, les persones del servei ocupacional han participat en l’elaboració de l’etiqueta, i també des del CET s’ha fet la feina del manipulat del pack col·leccionista, el qual conté cinc cerveses Cor de Blat, dues xapes, una etiqueta nova per als col·leccionistes, i el got exclusiu de St Roch.

En la mateixa línia, el concepte creatiu de l’etiqueta ha buscat la inclusió i la visibilitat del col·lectiu d’Aspronis, així com el sentiment de pertinença al territori, a la Fundació i a la força del treball col·lectiu des del convenciment que “una espiga és una espiga, però entre tots fem un camp de blat”.

Quant a l’etiqueta, el color vermell ha estat l’escollit perquè transmet l’emoció i la sensibilitat del seu nom i connecta amb el color corporatiu de la Fundació Aspronis.

Una cervesa apta per a tothom

Cor de Blat és en essència una cervesa inclusiva ja que ha aconseguit el propòsit de ser una cervesa apta per a tothom, incloent-hi les persones celíaques. Tot i ser de blat en un 60%, pel seu procés d’elaboració, el resultat és una cervesa “Sense Gluten o Gluten Free” certificada.

Aquesta WeissBier respecta la tradició bavaresa i conté autèntica malta de blat (60%) provinent de la zona d’Stuttgart i també s’hi han utilitzat llúpols alemanys. Té 4,8 graus ben integrats, color groc tèrbol, aroma de plàtan madur, sensació cremosa i esponjosa en boca i un final sec i refrescant.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES