Natura és Cultura 2018: Respir artístic a la natura per a persones que conviuen amb trastorns mentals

És un projecte ideat per la Fundació Setba

natura es cultura respir trastorn mental fundació setba
Cartell del projecte // Foto: Fundació Setba

El proper mes de setembre es durà a terme a la residència d’artistes de Cal Gras (Avinyó), la setena edició del projecte Natura és Cultura, ideat per la Fundació Setba perquè persones que conviuen amb trastorns mentals gaudeixin d’un respir d’una setmana durant la qual es realitzen un seguit de tallers artístics en un entorn natural.

La iniciativa té la voluntat de contribuir a la integració social dels usuaris, fomentar-ne les capacitats artístiques i facilitar el contacte amb la natura. La participació al Natura és Cultura està oberta a totes les entitats de Catalunya que treballen per a persones que conviuen amb malalties mentals. La Fundació Setba finança totes les despeses, inclòs el transport dels participants.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les entitats que vulguin participar en aquest projecte poden consultar les bases de participació i omplir el formulari corresponent. La recepció de sol·licituds finalitzarà l’1 de juny de 2018. D’entre totes les entitats sol·licitants es realitzarà un sorteig davant notari per escollir les quatre beneficiàries.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*