Dimecres, 19 gener 2022
IniciEntitatsL’Associació Salut Mental Pallars estrena un nou espai per oferir serveis de...

L’Associació Salut Mental Pallars estrena un nou espai per oferir serveis de suport i col·laboració

estrena nou espai salut mental pallars
El nou espai es va inaugurar el passat 7 d’abril // Foto: Associació Salut Mental Pallars

L’Associació Salut Mental Pallars disposa des d’aquest mes d’abril d’un nou espai ubicat a Sort on l’entitat sense ànim de lucre ofereix suport i col·laboració a les persones amb un diagnòstic de salut mental i a les seves famílies.

Ara situada al carrer Major 62, de Sort, l’Associació Salut Mental Pallars es va crear el juliol de 2014 per tal de millorar la qualitat de vida i la situació social de les persones amb problemes de salut mental, i vetllar per la igualtat d’oportunitats, la no discriminació i la defensa dels seus drets. Un altre dels objectius de l’entitat és trencar estigmes en salut mental.

En l’acte d’inauguració, al que va assistir el gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Alt Pirineu i Aran, Jordi Cortada,  l’Associació Salut Mental Pallars va comptar amb un vídeo de suport dels socis i de persones de l’àmbit cultural com l’actriu Lloll Bertran, els actors Francesc Orella i Boris Ruiz, o el periodista Albert Om. També es va parlar sobre el nou model comunitari en salut mental impulsat en la darrera legislatura pel Departament de Salut.

Van assistir a l’acte, per donar suport a l’entitat, el president de la Coordinadora d’Entitats de Salut Mental i Addiccions de les Terres de Lleida i president de l’Associació Salut Mental Pla d’Urgell, Josep Lavín; la presidenta de l’Associació Salut Mental Ponent, Eva Barta; el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús; la diputada al Parlament de Catalunya, Imma Gallardo, i l’anterior president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i exalcalde de Sort, Llàtzer Civís.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content