L’Associació Salut Mental Pallars estrena un nou espai per oferir serveis de suport i col·laboració

L'entitat es va crear l'any 2014

estrena nou espai salut mental pallars
El nou espai es va inaugurar el passat 7 d’abril // Foto: Associació Salut Mental Pallars

L’Associació Salut Mental Pallars disposa des d’aquest mes d’abril d’un nou espai ubicat a Sort on l’entitat sense ànim de lucre ofereix suport i col·laboració a les persones amb un diagnòstic de salut mental i a les seves famílies.

Ara situada al carrer Major 62, de Sort, l’Associació Salut Mental Pallars es va crear el juliol de 2014 per tal de millorar la qualitat de vida i la situació social de les persones amb problemes de salut mental, i vetllar per la igualtat d’oportunitats, la no discriminació i la defensa dels seus drets. Un altre dels objectius de l’entitat és trencar estigmes en salut mental.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En l’acte d’inauguració, al que va assistir el gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Alt Pirineu i Aran, Jordi Cortada,  l’Associació Salut Mental Pallars va comptar amb un vídeo de suport dels socis i de persones de l’àmbit cultural com l’actriu Lloll Bertran, els actors Francesc Orella i Boris Ruiz, o el periodista Albert Om. També es va parlar sobre el nou model comunitari en salut mental impulsat en la darrera legislatura pel Departament de Salut.

Van assistir a l’acte, per donar suport a l’entitat, el president de la Coordinadora d’Entitats de Salut Mental i Addiccions de les Terres de Lleida i president de l’Associació Salut Mental Pla d’Urgell, Josep Lavín; la presidenta de l’Associació Salut Mental Ponent, Eva Barta; el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús; la diputada al Parlament de Catalunya, Imma Gallardo, i l’anterior president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i exalcalde de Sort, Llàtzer Civís.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*