Dimarts, 16 abril 2024
spot_img
IniciOPINIÓMontserrat Trueta, un llegat que perdura

Montserrat Trueta, un llegat que perdura

montserrat trueta
Montserrat Truetra i Llacuna // Foto: FCSD

A diferència de qualsevol altre dimecres del calendari, aquest dimecres 4 de maig ha estat una data important per a la gran família de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD).

Commemorem el quart aniversari de l’adéu de tota una senyora, com va ser Montserrat Trueta i Llacuna, tot un referent de la reivindicació social que, sens dubte, avui dia, ho continua sent.

Va ser tota una lluitadora que ens va inculcar uns valors que avui seguim pregonant a tota la societat.

Fruit d’aquesta entrega i lluita des de la presidència de la FCSD, ens va marcar el camí que cal seguir a través de conferències i cicles de pedagogia.

De la mateixa manera, va ser la impulsora de molts serveis que ara tenim, com el programa d’inclusió laboral, entre d’altres èxits.

Continuem creixent

Gràcies a ella, ara tenim part del camí fet. Ja han passat trenta-vuit anys des que Montserrat Trueta, juntament amb altres famílies, creés la FCSD fent possible tot el que hem aconseguit al llarg d’aquest temps.

La FCSD segueix creixent dins aquest present i el futur més immediat, però sense oblidar d’on venim, d’un passat daurat on tota una gran senyora, com ho va ser Montserrat Trueta i Llacuna, va posar els fonaments de la nostra vida actual.

Entre tots seguim el seu llegat sense perdre gens ni mica els nostres orígens.

Francisco Marín, redactor d’Èxit21

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content