Montserrat Pallarès surt escollida nova presidenta de COCEMFE Barcelona per unanimitat

Substitueix a Pilar Díaz, que ha estat nomenada secretària d’Estat de Serveis Socials

montserrat pallarés presidenta cocemfe barcelona
Montserrat Pallarès, nova presidenta de l’entitat // Foto: COCEMFE Barcelona

Montserrat Pallarès Parellada és la nova presidenta de COCEMFE Barcelona després que la Junta Directiva extraordinària reunida el passat dia 21 de juny ratifiqués el seu nomenament per unanimitat. 

Pallarès, que és presidenta de l’entitat Natura i Salut, de Castelldefels, ha assumit aquesta responsabilitat després del nomenament de Pilar Díaz López com a secretària d’Estat de Serveis Socials del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més del canvi relatiu a la presidència de COCEMFE Barcelona, s’han produït altres canvis a la Junta Directiva que han quedat de la següent manera:

– Vicepresidència: Enric Net, de Cordibaix

BANER_300X250

– Secretaria: Rosa Casal, de l’Afanoc, Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

– Tresoreria: Carlos Lázaro, d’Amputats Sant Jordi

– Vocalies: Blas Bembibre, de l’Associació Catalana ‘LA LLAR’; de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple, Marta Canas, d’Amputats Sant Jordi, Bertrand de Five, de Fundación Adapta2, Javier Rojano, de CEMFIS i Agustín Miranda d’ATAM.

La Federació d’entitats de persones amb discapacitat física i orgànica Francesc Layret, COCEMFE, treballa i vetlla per l’exercici ple dels drets i la promoció de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física i orgànica i de les seves famílies, en l’àmbit territorial de la província de Barcelona.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*