MIFAS presentarà els actes de celebració del seu 40è aniversari a les escales de la Catedral de Girona

L’acte central serà la MIFASFest, que tindrà lloc el 27 de setembre

mifasfest 40è anivesari presentació escales catedral girona

El proper divendres 6 de setembre a les 12h. arrenca la celebració del 40è aniversari de MIFAS, amb una presentació oficial que tindrà lloc a les emblemàtiques escales de la Catedral de Girona i que comptarà amb la presència d’Albert Carbonell, president de MIFAS, Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, Núria Pi, regidora d’Igualtat i Drets Socials i un diputat encara per confirmar de la Diputació de Girona.

La presentació servirà també per donart a conèixer la MIFASFest, l’acte central de la celebració, un conjunt de concerts i actuacions oberts a tots els públics que se celebrarà el 27 de setembre a la Copa de Girona.

BANER_300X250

L’objectiu és donar ressò i visibilitat a l’entitat però sobretot, celebrar amb tota la ciutadania els 40 anys de lluita i treball per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial. La festa vol transmetre i compartir els valors de l’entitat: respecte, imparcialitat, qualitat, igualtat, solidaritat, unitat i participació.

Els actes de la MIFASFest s’iniciaran a les 20h de la tarda amb una cercavila que sortirà de la Plaça Catalunya a càrrec dels Diables de l’Onyar. Aquesta recorrerà el Pont de Pedra, el carrer Santa Clara, la Plaça Independència i la Copa. A les 21h, hi haurà l’actuació de President Xai, un espectacle de foc també dels Diables i seguidament, a les 22:30h, l’Orquestra DiVersiones. El conductor de l’acte serà en Rafel Faixedas, un dels tres membres fundadors del Teatre de Guerrilla.

L’espai comptarà amb una zona de restauració amb Food Trucks de diferents models gastronòmics per menjar i beure amb música en directe. Es disposarà també d’una barra de bar on les begudes es serviran amb un got corporatiu dissenyat exclusivament per a aquest esdeveniment.

La MIFASFest ha rebut el suport econòmic de l’Ajuntament de Girona i de la Diputació de Girona i compta el patrocini oficial de les empreses Basedi, Fundació Eurofirms i Rehagirona. A més de la col·laboració de diferents empreses de la demarcació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*