MIFAS cerca voluntaris per portar un nen amb discapacitat a fer activitats esportives

El nen no disposa de mitjans per assistir a l’Escoleta de MIFAS

voluntaris escoleta-mifas-activitats-esportives_phixr
L’Escoleta és per a nens amb discapacitat a partir dels 8 anys // Foto: Grup MIFAS

MIFAS està cercant voluntaris per acompanyar un nen amb discapacitat des d’avui mateix i fins el proper mes de juny de 2017 als entrenaments de les activitats esportives que es realitzen a l’Escoleta de MIFAS, els divendres de 16h a 19 h al Pavelló de Fontajau de Girona.

L’entitat ja disposa de tres voluntaris que hi col·laboraven la temporada passada però enguany volen ampliar l’equip amb més persones. MIFAS facilitarà el vehicle adaptat per fer els desplaçaments pertinents d’aquest nen que no disposa de mitjans per assistir-hi a les activitats. També donarà d’alta a les persones voluntàries al Servei de Voluntariat de l’entitat, amb la corresponent assegurança que ofereix cobertura davant de qualsevol incidència.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’Escoleta s’adreça a nens i nenes amb discapacitat d’a partir de 8 anys que vulguin practicar un esport, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels menors i omplir el buit d’esport adaptat per a infants a la demarcació de Girona.

S’hi poden practicar diversos esports adaptats depenent del nombre d’inscrits, de la demanda i del tipus de discapacitat de cada nen/a. Per dur-ho a terme es disposa de professionals qualificats en l’àmbit esportiu i de lleure amb una dilatada experiència en l’esport adaptat.  L’objectiu és que l’infant pugui provar diferents disciplines i encaminar-lo cap el que li agradi més.

BANER_300X250

Les persones interessades en fer aquest voluntariat poden posar-se en contacte amb Sara Devesa al 972 41 40 41 o bé a sdevesa@mifas.com

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*