La ciutat comtal celebra el 10è aniversari de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

L’acte tindrà lloc dins de la Jornada Anual Acord Ciutadà 2016

jornada-barcelona-inclusiva
La xarxa per una Barcelona Inclusiva porta 10 anys de treball // Foto: Ajuntament de Barcelona

El proper 27 de setembre se celebrarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) de la Jornada Anual Acord Ciutadà 2016 que commemorarà el desè aniversari de la signatura de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, una iniciativa que van engegar al 2016, 2006, 235 entitats, empreses i institucions de la ciutat de Barcelona amb l’objectiu de treballar plegats per aconseguir una ciutat més inclusiva.

Deu anys després, aquesta plataforma de participació i cooperació público-privada la conformen més de 600 entitats que treballen diàriament per avançar en els drets socials de tots els ciutadans de la ciutat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’acte, que està previst que es faci de 12 a 19 hores, pretén ser un punt de trobada, reflexió, acció, posada en comú i celebració entre tots els actors que conformen i que han conformat l’Acord.

Amb aquesta finalitat s’impulsaran diversos espais de diàleg, reflexió i conferències, al mateix temps que el promourà espais de relació i lúdics per celebrar conjuntament els 10 anys de treball en xarxa per la inclusió social a la ciutat de Barcelona, a més de refermar el compromís de continuar treballant en xarxa per avançar en els drets socials a la ciutat.

BANER_300X250

La jornada comptarà amb una conferència inaugural “Expulsiones: cómo combatirlas” de la sociòloga, economista i Premi Príncep d’Astúries l’any 2013, Saskia Sassen, per a reflexionar sobre la inclusió a la ciutat.

El programa també contarà amb una taula de representants polítics i d’entitats que han estat clau al llarg dels 10 anys de l’Acord i es podrà participar en un dels tres espais de diàleg imaginatius.

Finalment, i per commemorar el 10è aniversari, es construirà una interpretació del món inclusiu de la ciutat de Barcelona que es vol construir. Per aquest motiu els organitzadors demanen als inscrits en l’acte que comparteixin quines paraules haurien de formar part del món inclusiu de Barcelona.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*