MIFAS adquireix dues cadires de rodes que serviran per sensibilitzar els centres educatius de la demarcació de Girona

L’entitat signa un conveni de col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa”

mifas cadires de rodes sensibilitzar centres educatius girona
La directora de Banca Institucions de Girona de CaixaBank, Gemma Batlle, i el president de l’Associació MIFAS, Albert Carbonell // Foto: MIFAS

L’Obra Social “la Caixa” i l’Associació MIFAS han signat un conveni de col·laboració per a la compra de dues cadires de rodes que serviran per potenciar la sensibilització de la societat sobre les diverses problemàtiques que afecten el col·lectiu de persones amb discapacitat física.

Concretament serviran per sensibilitzar als alumnes dels centres educatius de la demarcació de Girona, una activitat que l’Associació MIFAS ve desenvolupant des de l’any 2002 entre els alumnes de primària, secundària i també els estudiants universitaris sempre amb continguts adaptats a cada franja d’edat. Fins a la data, s’han fet 1272 sessions i prop de 32.200 alumnes han gaudit de l’experiència.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’objectiu de les actuacions és sensibilitzar els més joves sobre les problemàtiques amb les que es troben les persones amb discapacitat en el seu dia a dia i que aquestes aprenguin d’una manera divertida, els valors de la solidaritat, la tolerància, el respecte i l’acceptació de les diferències, valors indispensables per integrar les persones que tenen necessitats especials.

Aquestes dues cadires se sumen a les 10 que l’any 2014 va atorgar l’Obra Social “la Caixa” a l’entitat i que han servit per fer tota aquesta tasca de conscienciació social durant els darrers anys.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*