Dissabte, 22 gener 2022
IniciInclusió LaboralEls Jocs Mediterranis i el Mundial de futbol generen treball per a...

Els Jocs Mediterranis i el Mundial de futbol generen treball per a 20 operaris de la Fundació FUPAR

treball fupar mundial futbol jocs mediterranis
Treballadors i treballadores de l’entitat envasant cromos // Foto: FUPAR

Un total de 20 treballadors de l’entitat terrassenca FUPAR han estat els encarregats d’imprimir més de 900 banderes que han onejat durant aquests dies als Jocs Mediterranis de Tarragona i d’envasar en blísters els cromos del Mundial de Futbol de Rússia 2018.

Concretament han estat operaris amb discapacitat intel·lectual de les seccions d’industrial i impressió publicitària.

Per al Mundial de Futbol, els operaris i operàries de l’àrea industrial han treballat durant un mes en l’envasat en blísters dels cromos, així com en el muntatge dels seus expositors. Fupar ja havia envasat prèviament diferents col·leccions de cromos de la Lliga de Futbol de primera divisió o d’Adrenalyn XL, entre d’altres.

Per als dos esdeveniments esportius s’ha confiat en els serveis de Fupar i en les capacitats de les persones amb discapacitat que hi treballen, contribuint amb aquesta acció a la generació d’ocupació i a la responsabilitat social empresarial.

Com a entitat d’economia social i sense ànim de lucre, Fupar promou la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectiual i, per aconseguir-ho, gestiona diferents unitats de negoci, com una àrea industrial i una d’impressió publicitària, un rentat de cotxes, serveis de jardineria i neteja, un centre de jardineria i floristeria, i dues marques pròpies, que són Teixidors i els Ambientadors Solidaris Fupar.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content