Els Jocs Mediterranis i el Mundial de futbol generen treball per a 20 operaris de la Fundació FUPAR

Imprimeixen banderes i envasen blísters de cromos

treball fupar mundial futbol jocs mediterranis
Treballadors i treballadores de l’entitat envasant cromos // Foto: FUPAR

Un total de 20 treballadors de l’entitat terrassenca FUPAR han estat els encarregats d’imprimir més de 900 banderes que han onejat durant aquests dies als Jocs Mediterranis de Tarragona i d’envasar en blísters els cromos del Mundial de Futbol de Rússia 2018.

Concretament han estat operaris amb discapacitat intel·lectual de les seccions d’industrial i impressió publicitària.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per al Mundial de Futbol, els operaris i operàries de l’àrea industrial han treballat durant un mes en l’envasat en blísters dels cromos, així com en el muntatge dels seus expositors. Fupar ja havia envasat prèviament diferents col·leccions de cromos de la Lliga de Futbol de primera divisió o d’Adrenalyn XL, entre d’altres.

Per als dos esdeveniments esportius s’ha confiat en els serveis de Fupar i en les capacitats de les persones amb discapacitat que hi treballen, contribuint amb aquesta acció a la generació d’ocupació i a la responsabilitat social empresarial.

BANER_300X250

Com a entitat d’economia social i sense ànim de lucre, Fupar promou la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectiual i, per aconseguir-ho, gestiona diferents unitats de negoci, com una àrea industrial i una d’impressió publicitària, un rentat de cotxes, serveis de jardineria i neteja, un centre de jardineria i floristeria, i dues marques pròpies, que són Teixidors i els Ambientadors Solidaris Fupar.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*