Més d’un centenar de persones presencien la 4a edició de la desfilada de moda inclusiva TOT MODA

És una activitat de sensibilització organitzada per AndiDown Sabadell

desfilada-inclusiva-moda-andidown-sabadell
Models amb discapacitat a la passarel·la de la desfilada TOT MODA // Foto: Andi Down Sabadell

Més d’un centenar de persones van assistir el 18 de maig a la tradicional desfilada de moda inclusiva de primavera i estiu d’Andi Down Sabadell. Una trentena d’infants, joves i adults amb la síndrome de Down i d’altres discapacitats intel·lectuals, juntament amb germans, pares i mares, amics i amigues van demostrar que la moda no té barreres ni està subjecta a models. La iniciativa pretén acostar el món de la moda a l’àmbit de la discapacitat com a mitjà de normalització i inclusió.

La desfilada va ser l’activitat central de la quarta edició del TOT MODA, un esdeveniment solidari i de sensibilització sobre la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals similars, pel què van passar més de mig miler de persones durant el cap de setmana a l´Antic Mercat de Sant Joan de Sabadell.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Tot Moda va congregar nombrosos visitants als diversos tallers (maquillatge, ungles i bijuteria) tant per a infants com per adults, i al tradicional outlet solidari en el que primeres marques de roba i calçat cedeixen part dels seus estocs per a què la ciutadania de Sabadell i rodalies puguin adquirir roba i complements a bon preu i de molt bona qualitat aprofitant el canvi de temporada estacional. L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell per la cessió de l’espai, i de les empreses Adolfo Dominguez, Art Kids, Boboli, Busquets, Camper, Eli calzados, Lacoste, Misako, El Naturalista, Nice Things, Punto blanco, Sita Mur, Surkana, Tentazioni, Tutto Picolo, Unisa, UBS2 Via corso Viena i Wonders.

Els beneficis obtinguts aniran destinats a consolidar els projectes de l’entitat com els de vida independent i inserció laboral.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*