Més de 100 piscines a les comarques de Lleida es mullaran per l’Esclerosi Múltiple

La Diputació de Lleida acull l’acte de presentació de la nova edició del Mulla’t

presentació lleida mulla't esclerosi múltiple piscines
Acte de presentació de la nova edició del Mulla’t a Lleida // Foto: Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida va acollir aquest dijous la presentació de la nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que va comptar amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i de la vicepresidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple a Catalunya, Conxita Tarruella.

Engunay seran més de 100 les piscines de les comarques lleidatanes que participaran activament a aquesta campanya que organitza des de fa 24 anys la Fundació Esclerosi Múltiple.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’acte central a Lleida se celebrarà el diumenge 9 de juliol a les piscines del Secà de Sant Pere, on milers de lleidatans es mullaran i es banyaran per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va agraïr a la Fundació Esclerosi Múltiple i en especial a la Conxita Tarruella la gran tasca que desenvolupen des de fa tants anys. Reñé va destacar la gran implicació de la societat catalana en accions solidàries com el Mulla’t, que a més és la segona més important de Catalunya.

BANER_300X250

Reñé va finalitzar la seva intervenció remarcant que les institucions “es comprometen en actes solidaris com aquest que són els que ens enriqueixen com a comunitat”.

Per la seva part, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va fer un reconeixement a la tasca de la Conxita Tarruella i va explicar que l’Ajuntament s’ha implicat en aquesta acció solidària participant amb les piscines municipals i en especial des de la del Secà de Sant Pere, que acollirà l’acte central.

“Serà un dia en el que les persones es mullaran en el sentit físic i també moral al servei de les persones que pateixen Esclerosi Múltiple”, va afegir Ros.

Finalment Conxita Tarruella, va anunciar que aquest serà el seu darrer Mulla’t com a cara visible, ja que deixarà la vicepresidència de la Fundació per donar pas a altres persones.

Tarruella va explicar que el Mulla’t “és una campanya de sensibilització i la principal acció recaptadora de fons de la Fundació per mantenir els hospitals i els centres de rehabilitació que tenim, com el de Lleida, que ha comptat amb el suport de la Diputació”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*