Més de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual participen a la 35è Campionat de Catalunya de futbol sala

Provenien de 32 centres d’arreu de Catalunya i Andorra

campionat futbol sala esportistes discapacitat intel·lectual
A la competició van participr 59 equips distribuïts en 15 grups // Foto: Special Olympics Catalunya

Més de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual provinents de 32 centres d’arreu de Catalunya i Andorra van participar el passat 31 de març a la 35a edició del Campionat de Catalunya de futbol sala que es va disputar al Camp Municipal d’Esports de L’Hospitalet de Llobregat.

FREEFORMSTYLE-600X300

Aquesta competició, organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, és una de les cites del calendari esportiu que acull a més esportistes.

banner_300x200_entrenuvols

En total van jugar 59 equips distribuïts en 15 grups de diferents nivells i categories. Paral·lelament, a un dels camps es van realitzar dues sessions de proves individuals i proves adaptades de futbol perquè aquells esportistes amb més dificultats no es quedin fora de la competició.

Com a gran novetat d’aquesta edició va destacar la participació, per primer cop, d’un equip del club ACIDH de Barcelona, format íntegrament per noies, un clar símptoma de l’organització per promoure l’esport adaptat femení.

La jornada va acabar amb l’entrega de trofeus, a la que van assistir Cristina Santón, regidora de salut de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i membres de la junta directiva de la Federació ACELL.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*