Més de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual disputaran el 35è Campionat de Catalunya de Futbol Sala

El 31 de març al Camp Municipal de Futbol de l’Hospitalet de Llobregat

esportistes campionat futbol sala discapacitat intel·lectual
L’any passat el campionat es va celebrar a la localitat de Malgrat de Mar // Foto: Special Olympics Catalunya

Un total de 507 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu de Catalunya i Andorra disputaran aquest proper diumenge 31 de març el 35è Campionat de Catalunya de Futbol Sala a les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol Sala de l’Hospitalet de Llobregat.

La competició, organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, enfrontarà a 59 equips dividits en 15 grups de diferents nivells i categoria provinents de 32 centres. Paral·lelament, es realitzaran les proves individuals i les proves adaptades de futbol, per aquells esportistes amb més dificultats.

BANER_300X250

Special Olympics Catalunya, el moviment que aplega atletes amb discapacitat intel·lectual més gran del món, i la Federació ACELL, tenen com a principal objectiu el foment de la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure, per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com a via de desenvolupament personal i d’integració social. El futbol sala és una de les 16 disciplines esportives que impulsen conjuntament.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*