Més de 5.000 persones participen a la tradicional edició de “Mataró Camina per l’Alzheimer”

Suposa un nou rècord de la iniciativa

record-participacio-mataro-camina-alzheimer
L’arribada de la Caminada va ser al Nou Parc Central // Foto: AFAM

Més de 5.000 persones van participar diumenge passat a la tradicional edició de “Mataró Camina per l’Alzheimer” organitzada per l’Associació de Familiars d’Alzheimer Maresme (AFAM), creant una marea blava que va donar visibilitat als afectats per aquesta malaltia.

FREEFORMSTYLE-600X300

El registre d’enguany, amb la participació de 4.323 adults, 468 infants i 228 voluntaris, ha suposat un nou rècord de la iniciativa, que Juan Antoni Ciller, coordinador del “Mataró Camina per l’Alzheimer” ha valorat molt positivament tot i reconèixer que “enguany hem començat les inscripcions 10 dies més tard per problemes d’arribada de material i, la veritat és que teníem certs dubtes de poder assolir aquest nou rècord. Com sempre, la última setmana ha estat clau. Estem summament contents i agraïts per la massiva resposta d’inscripcions i participació dels mataronins”.

banner_300x200_entrenuvols

La Caminada va començar com cada any amb el tall de la cinta inaugural que van fer l’alcalde de Mataró, David Bote, la regidora de Benestar Social, Isabel Martínez, i el regidor d’Esports, Josep M. Font.

Els tres recorreguts programats, amb la novetat del circuït urbà, van acabar al Nou Parc Central on hi havia preparada una festa multitudinària que va comptar amb la presència de l’actriu Clàudia Costat (protagonista de la Riera i el Cor de la Ciutat).

També es va fer el sorteig de tres samarretes. Una signada pel jugador blaugrana Neymar, una altra amb la signatura de la selecció femenina de waterpolo, i un polo oficial de les olimpíades 2016 van ser els regals estrella del tradicional sorteig de lots del Mataró Camina per l’Alzheimer. Es poden consultar els números premiats en el següent enllaç: http://bit.ly/2d0tEmF.

També hi van estar presents a la jornada un punt lúdic-infantil dels Mossos d’Esquadra de Mataró que va permetre als nens veure als nens l’interior dels seus cotxes i comprovar com es prenen les empremtes dactilars.

Com cada any, la totalitat dels beneficis aconseguits en el Mataró Camina per l’Alzheimer, ja sigui a través de les inscripcions o amb la venda de cava solidari, van destinats íntegrament a ajudar a les famílies amb menys recursos que conviuen amb l’Alzheimer perquè puguin pal·liar les diferents necessitats derivades de la malaltia.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*