Més de 300 alumnes a la 40a Jornada Escolar de bàsquet per a infants amb discapacitat intel·lectual

Es va celebrar al Complex Esportiu de la Bonaigua a Sant Just Desvern

alumnes 40a jornada escolar bàsquet infants discapacitat intel·lectual
El Jeremiah jugant a bàsquet durant la jornada // Foto: Special Olympics Catalunya

Les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal de la Bonaigua de Sant Just Desvern van acollir els 310 nens i nenes d’una quinzena d’escoles de tot Catalunya que van participar el passat mes de febrer a la 40a Jornada Escolar de bàsquet per a infants amb discapacitat intel·lectual. També hi van participar una desena de voluntaris de “la Caixa” que van donar suport a la competició.

Els partits es van disputar entre diferents grups segons els nivells dels equips i també les proves adaptades per tal que tots els jugadors amb discapacitat intel·lectual poguessin participar d’aquesta jornada esportiva. En total es van disputar una trentena de partits en cinc pistes més les proves populars que van tenir lloc a l’exterior del recinte.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Dins les proves adaptades va participar el Jeremiah de l’Escola Llars de Sant Josep de Lleida. Va realitzar tirs a cistella a diferents distància, slaloms botant la pilota, passes, etc. Ell és un dels molts exemples que fan el salt del programa internacional destinat a nens i nenes de 3 a 7 anys, el Young Athletes, a la competició escolar per a alumnes de 8 a 20 anys.

La jornada estava organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, la Fundació Cruyff , la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*