La Fundació GAEM i la Volta Ciclista a Catalunya creen un tàndem solidari per la lluita contra l’esclerosi múltiple

Estará informant sobre L'EM en les arribades d'algunes etapes

fundacio gaem volta ciclista tandem solidari esclerosi mútiple
La Fundació donarà informació sobre l’EM a les arribades d’algunes etapes // Foto: Namuss Films

La Fundació GAEM, Grup d’Afectats per l’Esclerosi Múltiple, estarà present en vàries arribades de la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya que arrenca el proper 25 de març, creant un tàndem solidari en la lluita per trobar una cura per a l’Esclerosi Múltiple.

L’entitat informarà en aquests punts de la cursa sobre els projectes i les línies actuals de treball, així com sobre la malaltia i les conseqüències que comporta a les persones afectades.

banner_dental

La Fundació GAEM té el projecte “Jo dono les meves passes”, una campanya solidària i inclusiva relacionada amb l’esport que vol captar 1 milió d’euros per a impulsar la investigació de l’Esclerosi Múltiple.

A més, la Fundació GAEM tindrà visibilitat a les arribades de la Volta Ciclista a Catalunya amb tanques publicitàries, en una edició marcada per l’excel·lent participació, amb noms com el campió del món Alejandro Valverde, el quatre cops vencedor del Tour de França Chris Froome o el català Marc Soler, entre molts altres.

La Fundació GAEM, creada al 2006 per un grup d’afectats d’Escleros Múltiple, és 100% privada i treballa en diferents àrees relacionades entre si. Aposta per la innovació i la investigació, impulsant, entre altres investigacions, un programa d’acceleració de projectes. Mitjançant aquest programa s’agilitza la investigació i es disminueix el risc de la transferència de potencials productes i tecnologies innovadores de l’acadèmia a empreses. L’entitat també duu a terme nombroses iniciatives de sensibilització, mitjançant les quals dona a conèixer la malaltia i les afectacions a nivell neurològic que aquesta provoca. A més de treballar en les àrees esmentades, la Fundació està molt compromesa amb els afectats d’EM i els seus familiars i els informa i dona suport.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*