Medalla de bronze per en Wadif i l’Amal en la categoria BC3 a l’Europeu de Boccia de Portugal

Va ser la única medalla de la delegació espanyola

wafid boucherit content medalla bronze europeu bronze
Wadif Boucherit va aconseguir la medalla de bronze a Portugal // Foto: FECPC

La parella de BC3 formada per en Fido i el madrileny Javier Martínez, amb l’Amal com a reserva, va aconseguir l’única medalla de la delegació espanyola al darrer Campionat Europeu de Boccia que s’acaba de disputar a la localitat portuguesa de Póvoa de Varzim.

Quatre esportistes catalans de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) van participar en aquesta competició. La més exitosa per als catalans de la FECPC que participaven en la competició formant part de la delegació espanyola va ser la categoria per Parelles BC3, on en Wafid Boucherit i en Javier Martínez, amb l’Amal Tsouli de suplent, van aconseguir la medalla de bronze després de superar a Grècia en el partit decisiu (6-2). A les semifinals havien perdut contra Rússia (6-0), que acabaria sent la campiona de la categoria.

banner_dental

En canvi,  en la modalitat d’Equip BC1/BC2, categoria la qual els espanyols es van endur el bronze a l’Open mundial a Sevilla, el conjunt format per en Ferran Ribas i en Benito Sánchez (a més de Serafín Rodríguez i Raul Martí) no va poder superar la fase de grups. Tampoc va superar la fase de grups la Parella BC4 espanyola (Vasile Agache i Alejandro Díaz).

En Wafid Fido Boucherit també va aconseguir el millor resultat del conjunt espanyol en la modalitat individual, en acabar en setena posició. Vuitè va finalitzar en Ferran Ribas (BC1). Més curt va ser el camí per en Benito Sánchez. que es va quedar a les portes de la següent ronda per culpa d’una diferència negativa de 3 punts. Tampoc va superar la fase de grups l’Amal Tsouli, que va acabar en penúltima posició a la categoria BC3.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*