Diumenge, 28 novembre 2021
IniciInclusió LaboralMarxen a Alemanya 6 joves amb discapacitat per fer pràctiques laborals a...

Marxen a Alemanya 6 joves amb discapacitat per fer pràctiques laborals a través del programa TLN Mobilicat

joves-discapacitat-alemanya-pràctiques-laborals
Els grup s’hi estarà dos mesos realitzant les pràctiques a diferents empreses // Foto: Grup Alba

Aquesta setmana ha marxat cap a Wernigerode (Alemanya) un grup format per 6 joves entre 18 i 29 anys amb alguna discapacitat que passaran 2 mesos a aquesta ciutat realitzant pràctiques a diferents empreses, en el marc del programa TLN Mobilicat impulsat i finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies dins del marc del Fons Social Europeu (FSE) i del programa de Garantia Juvenil. Aquest és el tercer any que el Grup Alba participa en aquest programa amb l’enviament de tres grups de joves.

El grup estarà fins a finals de juny a Alemanya acompanyant d’un tutor i després cada un dels joves comptarà amb un procés d’orientació per ajudar-los a trobar una feina. L’objectiu del programa és facilitar la inserció laboral dels joves mitjançant un itinerari personalitzat d’acompanyament i suport, amb aprenentatge pràctic i formatiu a l’estranger, a partir dels seus interessos i motivacions. El programa pretén generar noves oportunitats per a aquests joves per accedir al mercat de treball i aconseguir una ocupació un cop tornin a Catalunya.

diari-discapacitat-300x250e

Abans de marxar a aquesta estada, els joves han realitzat una formació lingüística i cultural del país, en la que han après una mica d’alemany, els costums i algunes de les seves tradicions.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES