En marxa el VII Premi Solé Tura de cinema sobre malalties que afecten el cervell

Es poden presentar treballs fins el 5 de juliol

premi solé tura
Cartell premi // Foto: Imatge extreta del web Premi Jordi Soler Tura

Fins el proper 5 de juliol es poden presentar treballs al VII Premi Jordi Solé Tura per cinema sobre malalties i condicions del cervell, que té l’objectiu de fomentar la sensibilització i consciència sobre les malalties neurodegeneratives així com les condicions que afectin d’alguna manera el cervell, en el més ampli espectre.

En aquest sentit, el premi, que serveix per recordar la figura de Jordi Soler Tura, vol mostrar una visió global sobre la realitat dels pacients, les famílies, els cuidadors i els professionals que conviuen amb aquestes malalties i a la vegada oferir als estudiants i experts en l’àmbit de la producció de films l’oportunitat de donar a conèixer els seus treballs audiovisuals.

BANER_300X250

El premi el convoquen la Fundació Uszheimer, la Fundació Pasqual Maragall i la productora Minimal Films, convidant les persones interessades en la producció de films perquè puguin donar a conèixer els seus treballs audiovisuals, de ficció o documentals, sobre els diferents aspectes de les malalties i condicions del cervell; amb especial atenció a les neurodegeneratives. Això inclou també malalties genètiques o adquirides.

Poden ser candidates al Premi persones físiques, individualment o en equip, que hagin realitzat treballs sobre la situació d’individus o col·lectius, experiències d’intervenció social i, en general, sobre tots els àmbits relacionats amb la lluita contra aquestes malalties dins de la societat contemporània. Es valorarà la seva qualitat creativa, l’enfocament innovador i també el rigor científic i la solidesa argumental.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*