Conveni d’ASPID i CatalunyaCaixa per la formació i l’ocupació de discapacitats a Lleida

L’entitat financera aposta pel projecte InserLleida

conveni aspid catalunyacaixa
Susana Bendicho i Joan Carles Gallego en la signatura del conveni // Foto: Imatge cedida per ASPID

La presidenta de l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID), Bibiana Bendicho, i el director de zona de CatalunyaCaixa, Joan Carles Gallego, van signar aquest dilluns un conveni per el que l’entitat financera, que forma part del Grup BBVA, aportarà una ajuda de 30.000 euros al projecte InserLleida, que preveu la formació en noves tecnologies i la incorporació al món laboral de 26 persones amb discapacitat.

El programa contempla també la creació d’una nova aula d’informàtica amb 16 equips a la seu de l’associació per ampliar les accions formatives en ofimàtica i TIC destinades a 133 persones amb discapacitats de diferents tipus i la digitalització d’Apoyo 24h, un servei que ASPID va crear al 2002 com a Centre Especial de Treball especialitzat en telemàrqueting i comunicació telefònica dirigida a diversos sectors. Actualment en aquest servei hi treballen 47 persones amb gran discapacitat física.

CatalunyaCaixa ha apostat pel projecte d’ASPID perquè preserva i crea nous llocs de treball de persones amb discapacitat, el que possibilita que aquestes persones gaudeixin d’una vida independent i a la vegada s’integrin socialment com a ciutadans amb plens drets.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*