Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciEDUCACIÓ INCLUSIVAManresa serà el proper escenari de la presentació del documental ‘Apunts en...

Manresa serà el proper escenari de la presentació del documental ‘Apunts en Blanc’ d’ACAPPS

El documental per a un sistema universitari inclusiu a l’alumnat amb sordesa es veurà a l’auditori Plana de l’Om el 17 d’abril durant la Jornada de Sensibilització per a una Universitat Accessible a l’alumnat amb sordesa

cartell apunts en blanc a manresa
Cartell de la jornada de presentació del documental ‘Apunts en Blanc’ // Foto: ACAPPS

El documental “Apunts en Blanc”, creat i liderat per la Xarxa d’Estudiants Universitaris/es amb Sordesa d’ACAPPS, serà presentat en un nou escenari. Sota l’organització del CREDA Manresa, aquest treball serà presentat durant la Jornada de Sensibilització per a una Universitat Accessible a l’alumnat amb sordesa. L’esdeveniment tindrà lloc el dimecres 17 d’abril a l’auditori Plana de l’Om de Manresa.

La Xarxa d’Estudiants Universitaris/es amb Sordesa d’ACAPPS segueix l’empremta dels membres anteriors, mantenint la visibilitat de les necessitats específiques del col·lectiu per estudiar en igualtat de condicions dins d’un sistema universitari inclusiu. Això inclou garantir mesures d’accessibilitat com els bucles magnètics i les emissores FM, així com una formació integral per al personal docent entorn la discapacitat auditiva.

La jornada s’iniciarà amb una actuació musical a càrrec de dos alumnes atesos pel CREDA Catalunya Central. Seguidament, Raquel Díez, responsable de l’àrea d’Aliances, Participació i Voluntariat, presentarà la Xarxa d’Estudiantat Universitari d’ACAPPS i les seves fites aconseguides, mentre que Joana Comellas, una integrant de la xarxa, explicarà el procés de creació del documental. Després de la projecció del documental, hi haurà un espai de col·loqui amb el públic, amb el suport del Servei d’Accessibilitat a la Comunicació que proporcionarà subtítols en directe i emissores FM.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content