Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciMOBILITATBarcelona obre el termini per sol·licitar el Servei de Transport Especial Fix...

Barcelona obre el termini per sol·licitar el Servei de Transport Especial Fix 2024-2025

Es pot fer a través d’internet o per correu postal fins al dimecres 15 de maig i permet facilitar el desplaçament de persones amb dificultats de mobilitat a través d'autobusos i taxis adaptats

servei transport especial fix barcelona
Persones usuàries del Servei de Transport Fix // Foto: Ajuntament de Barcelona

Barcelona ha obert el termini per sol·licitar el Servei de Transport Especial Fix 2024-2025. Aquest servei és una iniciativa conjunta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que serveix per facilitar el desplaçament de persones amb dificultats de mobilitat a través d’autobusos adaptats i taxis. Ofereix rutes regulars amb horaris preestablerts, permetent als usuaris programar els seus trajectes amb antelació i comoditat.

És important destacar que aquest servei, que ja està en funcionament, no cobreix les necessitats de transport escolar ni sanitari, centrant-se exclusivament en garantir la mobilitat per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda a la ciutat de Barcelona.

Els ciutadans interessats en beneficiar-se d’aquest servei han de tenir en compte diversos aspectes. Per exemple, la sol·licitud pot ser realitzada per qualsevol resident a Barcelona amb certificat de discapacitat i mobilitat reduïda reconeguda, sempre i quan estiguin donats d’alta al Servei de Transport Especial. Així mateix, la sol·licitud és vàlida per a un període d’un any, des del 1 de setembre de 2024 fins al 31 d’agost de 2025, amb la possibilitat de renovar-la per al següent període.

El procés de sol·licitud està obert durant un període específic, que s’estén des del 1 d’abril fins al 15 de maig de cada any. Per fer la sol·licitud, els interessats poden accedir a través d’aquest enllaç proporcionat a la pàgina web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), seguint les instruccions detallades.

Abans de procedir amb la sol·licitud, es recomana als usuaris consultar els tràmits i requisits relacionats amb l’alta al Servei Públic de Transport Especial, conegut també com a Targeta Blanca, per assegurar una tramitació fluida i efectiva.

A través d’aquest servei, les administracions locals busquen garantir la igualtat d’oportunitats d’accés al transport per a tots els ciutadans, independentment de les seves capacitats físiques, consolidant així una ciutat més inclusiva i accessible per a tothom.

Secció patrocinada per
taxiamic

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content